Acces facil in complex - 3 intrari principale

Iti propunem sa experimentezi mixul ideal intre armonie si dinamism, un echilibru la care visezi de cand te stii. Acum este posibil, intrucat City Point Aviatiei este in apropierea tuturor reperelor care conteaza, insa localizat intr-un ambient linistit si modern, cu 3 cai principale de acces.

3 cai de acces
3 cai de acces
CITY POINT
Parc in complex
CITY POINT
Parc si loc de joaca: 6000mp
CITY POINT
La 10 min de metrou
CITY POINT
Pista de biciclete

FACILITATI

 • spa

  SPA in Complex

  Ai nevoie pentru sanatatea ta de relaxare, acea deconectare de la cotidian, mai ales intr-un spa modern chiar la tine in complex!

 • security

  Paza 24/7

  Poate una din cele mai importante facilitati, mai ales pentru relaxarea totala ca familia ta este in siguranta, in orice moment al zilei!

 • parcare

  Parcare subterana

  Nimic nu este mai placut intr-un complex rezidential cu adevarat modern decat spatiile verzi intinse, fara asfalt si masini parcate.

 • green-house

  Certificat LEED

  Nimic nu este mai placut intr-un complex rezidential cu adevarat modern decat spatiile verzi intinse, fara asfalt si masini parcate.

215 apartamente construite si predate in 2017. O comunitate care isi asteapta noii vecini!

YouTube video

Valorile City Point

 • Comunitate – Construirea unei comunitati unite prin aceleasi valori solide in viata, pentru care succesul se masoara in cariera, familie si business.
 • Sustenabilitate – Actiunile de astazi au ecou in viitor, tocmai de aceea avem grija sa folosim materiale eco friendly, proiectul fiind incadrat in clasa energetica A.
 • Transparenta – Suntem deschisi sa oferim tuturor clientilor City Point toate informatiile si sprijinul de care au nevoie pentru marele pas din viata lor.

Viitoarea ta locuinta

AP. 2 CAMERE
AP. 2 CAMERE
AP. 3 CAMERE
AP. 3 CAMERE
AP. CU GRADINA
AP. CU GRADINA

Lasa-ti datele si te contactam noi.

[[[["field7","contains","2 camere"],["field7","contains","3 camere"],["field7","contains","Duplex"]],[["show_fields","field11,field12,field13"],["show_fields","field21"]],"or"]]
1Step 1
NOTA DE INFORMARE

Acest website este operat de CITY POINT DEVELOPMENT SRL, o societate cu raspundere limitata, cu sediul in Voluntari si avand Codul Unic de Inregistrare RO39846901 (Societatea).

Politica de confidentialitate poate fi consultata prin accesarea urmatorului link, precum si direct pe website-ul nostru la sectiunea ""Politica de confidentialitate".


Consimtamantul dvs. poate fi retras in orice moment prin exprimarea acestei optiuni in scris la urmatoarea adresa de e-mail sales@city-point.ro

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right