CITY POINT
215 apartamente construite si predate in 2017. O comunitate care isi asteapta noii vecini.
ARHITECT INTERIOR

ARHITECT INTERIOR

Samuel Bumbu a petrecut peste cincisprezece ani făcând o arhitectură simplă, care vorbește despre fundamente, pe măsură ce personajul său se apropie de toate aspectele vieții sale.

ARHITECT

ARHITECT

Asco Constructii este o echipă de specialiști cu experiență în proiectarea celor mai îndrăznețe și complexe proiecte. Sunt prezenți pe piața din România încă din 1991.

MARKETING

MARKETING

The Skills reprezintă o echipă dinamică și creativă, responsabilă de comunicarea dintre viitorii locatari și dezvoltatorul proiectului. Se asigură că toate informațiile comunicate sunt transparente și corecte.

CONSULTANTA

CONSULTANTA

Vitalis Consulting este una dintre cele mai importante companii de project mangement din piață. Echipa se asigură permanent că se respectă calitatea construcției și finisajelor în termenul convenit.

Dezvoltator

Dezvoltator

Shikun & Binui este o corporație globală care operează prin filialele sale din Israel și din întreaga lume. Activ în mai mult de 20 de țări de pe patru continente(America, Europa, Asia si Africa), Shikun & Binui este implicat în diverse domenii de activitate, printre care infrastructura, dezvoltare imobiliară, apa si energie.

Viziunea noastră este “sa fim experti in crearea de medii sustenabile in vederea dezvoltarii, pentru noi și pentru generațiile viitoare”. Ca grup angajat în construcții, infrastructura, imobiliare, energie și apă, Shikun & Binui recunoaște impactul său potențial asupra comunităților și mediului în țările în care funcționează.

VEZI SITE-UL DEZVOLTATORULUI

Constructor

Constructor

Povestea de succes a TGC se datoreaza viziunii lor asupra constructiilor, a muncii aspre cu termeni dedicați și calificați, cu profesionalism, viziune și abilități de inovare. Printre proiectele de succes ale grupului TGC se numara One Herastrau Plaza, Afi City, Nothside Park si multe alte proiecte comerciale si rezidentiale.

NEW POINT

NEW POINT

NEW POINT VILLAS

NEW POINT VILLAS

CITY POINT

CITY POINT

GREEN POINT

GREEN POINT

Iti propunem sa experimentezi mixul ideal intre armonie si dinamism, un echilibru la care visezi de cand te stii. Acum este posibil, intrucat City Point Aviatiei este in apropierea tuturor reperelor importante, insa localizat intr-un ambient linistit si modern, mix ce te vor face sa te indragostesti iremediabil de noua ta locuinta.

Proiectul City Point Aviatiei a fost conceput pentru cele mai exigente gusturi si nevoi autohtone, folosind exclusiv materiale superioare atat pentru constructie, cat si pentru finisaje. Compartimentarile au fost gandite pentru cea mai buna eficienta a spatiului util, cu un confort sporit indiferent de destinatia finala a apartamentelor.

Point Development este un dezvoltator cu experienta vasta in zona rezidentiala din Bucuresti, iar martori pentru seriozitatea acestuia si calitatea materialelor folosite stau cele 500 de familii deja mutate in apartamentele acestuia, toti cu nevoi si preferinte diferite, insa toti impartasind aceleasi valori.

Proiectele Point Development au in vedere in primul rand confortul si siguranta viitorilor locatari, atribute cheie pentru un stil de viata net imbunatatit. Vorbim de confort, ne referim la localizare optima, acces facil la principalele zone de interes, facilitati, compartimentare, spatii de depozitare si mai ales finisaje folosite.

Valorile Point Development sunt fara indoiala crearea unei comunitati unite, oferind locatarilor facilitati utile chiar in interiorul complexului, sustenabilitatea prin materialele folosite ce confera unitatilor incadrare energetica de clasa A, cat si transparenta in a oferi tuturor sprijinul si informatiile necesare.

[[[["field7","contains","Ap. 2 camere"],["field7","contains","Ap. 3 camere"],["field7","contains","Ap. 4 camere"]],[["show_fields","field11,field12,field13"],["show_fields","field21"]],"or"]]
1Step 1
NOTA DE INFORMARE

Acest website este operat de CITY POINT DEVELOPMENT SRL, o societate cu raspundere limitata, cu sediul in Voluntari si avand Codul Unic de Inregistrare RO39846901 (Societatea).

Politica de confidentialitate poate fi consultata prin accesarea urmatorului link, precum si direct pe website-ul nostru la sectiunea ""Politica de confidentialitate".


Consimtamantul dvs. poate fi retras in orice moment prin exprimarea cestei optiuni in scris la urmatoarea adresa de e-mail sales@green-point.ro

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Esti interesat de unul din apartamente noastre: 0747.337.333

Programeaza o vizionare!