CITY POINT
215 apartamente construite si predate in 2017. O comunitate care isi asteapta noii vecini.
ARHITECT INTERIOR

ARHITECT INTERIOR

Samuel Bumbu a petrecut peste cincisprezece ani făcând o arhitectură simplă, care vorbește despre fundamente, pe măsură ce personajul său se apropie de toate aspectele vieții sale.

ARHITECT

ARHITECT

Asco Constructii este o echita de specialisti cu experienta in proiectarea celor mai indraznete si complexe proiecte, prezenti in piata din Romania inca din 1991.

MARKETING

MARKETING

O echipa tanara si dinamica responsabila comunicarea intre viitorii locatari si dezvoltatorul. The Skills – responsabilii de transparenta si acuratetea informatiilor.

CONSULTANTA

CONSULTANTA

Vitalis Consulting este poate cea mai importanta companie de project management, ei sunt cei ce se vor asigura de calitatea constructiei si a finisajelor in termenul convenit.

Dezvoltator

Dezvoltator

Shikun & Binui este o corporație globală care operează prin filialele sale din Israel și din întreaga lume. Activ în mai mult de 20 de țări de pe patru continente(America, Europa, Asia si Africa), Shikun & Binui este implicat în diverse domenii de activitate, printre care infrastructura, dezvoltare imobiliară, apa si energie.

Viziunea noastră este “sa fim experti in crearea de medii sustenabile in vederea dezvoltarii, pentru noi și pentru generațiile viitoare”. Ca grup angajat în construcții, infrastructura, imobiliare, energie și apă, Shikun & Binui recunoaște impactul său potențial asupra comunităților și mediului în țările în care funcționează.

VEZI SITE-UL DEZVOLTATORULUI

Iti propunem sa experimentezi mixul ideal intre armonie si dinamism, un echilibru la care visezi de cand te stii. Acum este posibil, intrucat City Point Aviatiei este in apropierea tuturor reperelor importante, insa localizat intr-un ambient linistit si modern, mix ce te vor face sa te indragostesti iremediabil de noua ta locuinta.

Proiectul City Point Aviatiei a fost conceput pentru cele mai exigente gusturi si nevoi autohtone, folosind exclusiv materiale superioare atat pentru constructie, cat si pentru finisaje. Compartimentarile au fost gandite pentru cea mai buna eficienta a spatiului util, cu un confort sporit indiferent de destinatia finala a apartamentelor.

Point Development este un dezvoltator cu experienta vasta in zona rezidentiala din Bucuresti, iar martori pentru seriozitatea acestuia si calitatea materialelor folosite stau cele 500 de familii deja mutate in apartamentele acestuia, toti cu nevoi si preferinte diferite, insa toti impartasind aceleasi valori.

Proiectele Point Development au in vedere in primul rand confortul si siguranta viitorilor locatari, atribute cheie pentru un stil de viata net imbunatatit. Vorbim de confort, ne referim la localizare optima, acces facil la principalele zone de interes, facilitati, compartimentare, spatii de depozitare si mai ales finisaje folosite.

Valorile Point Development sunt fara indoiala crearea unei comunitati unite, oferind locatarilor facilitati utile chiar in interiorul complexului, sustenabilitatea prin materialele folosite ce confera unitatilor incadrare energetica de clasa A, cat si transparenta in a oferi tuturor sprijinul si informatiile necesare.

NEW POINT

NEW POINT

NEW POINT VILLAS

NEW POINT VILLAS

CITY POINT

CITY POINT

GREEN POINT

GREEN POINT

[[[["field7","contains",""],["field7","contains",""],["field7","contains",""]],[["show_fields","field11,field12,field13"]],"and"]]
1 Step 1
NOTA DE INFORMARE

Acest website este operat de Point Development SRL, o societate cu raspundere limitata, cu sediul in Voluntari si avand Codul Unic de Inregistrare RO15856487 (“Societatea”).

Politica de confidentialitate poate fi consultata prin accesare urmatorului link, precum si direct pe website-ul nostru la sectiunea “Politica de confidentialitate”.

Consimtamantul dvs. poate fi retras in orice moment prin exprimarea acestei optiuni in scris la urmatoarea adresa de e-mail sales@city-point.ro

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Esti interesat de unul din apartamente noastre: +0756016046

Programeaza o vizionare!