Despre complex

[well anim=”bounceInUp”]
[/well]
[well anim=”bounceInLeft”][tblock title=”Despre dezvoltator”]

City Point beneficiaza de experienta vasta a doi dezvoltatori cu renume international Shikun & Binui Real Estate Development si RED SEA GROUP, companii ce si-au unit fortele in Romania pentru a demara acest proiect ambitios, pe termen lung, oferint clientilor ce lipsea in piata de real estate de la noi: INCREDEREA!

[/well]
[well anim=”bounceInRight”]
[tblock title=”Despre constructor”]

Danya Cebus este o companie de constructii din Israel, parte a grupului Africa-Israel Investments.

 

Compania este prezenta in Canada, Israel, USA si in Romania, iar printre proiectele construite la noi, se numara ADI Palace Cotroceni, AFI Palace Ploiesti, AFI Park, Galeria Mall, City Point si GViTown.

[/well]
[well anim=”bounceInLeft”][tblock title=”Marketing”]

Agentie de marketing stabilita in Bucuresti, formata dintr-un grup de tineri creativi, care pun accent pe originalitate si gandirea “out of the box”.

[/well]
[well anim=”bounceInRight”]
[tblock title=”Consultanta”]

Cu o experienta de peste 5 ani in piata locala si internationala de constructii, Vitalis ofera servicii de consultanta de la conceptul initial pana la livrare.

[/well]
[well anim=”bounceIn”]
[tblock title=”Despre arhitect”]

“Vlad Simionescu & Asociatii, Arhitecti” a fort premiata “The Best Architectural Office of the Year 2014” la prestigiosul CIJ Awards Romania.

Vlad Simionescu si Raluca Buzdugan au infiintat firma in anul 1995 in Bucharest, Romania.

“Vlad Simionescu & Asociatii, Arhitecti” este o firma structurata in doua moduri: primul mod, o firma traditionala, ofera servicii de design  pentru proiectele locale de mici si medii dimensiuni, iar cel de al doilea mod, ca o firma de design specializata in asocieri si colaborari internationale.

Ca si profesionisti, noi credem ca arhitectura poate sa ne faca viata mai buna si orasele noastre mult mai placute.

[/well]