6 lucruri din locuinţa ta care te transformă într-o persoană leneşă

Date

January 4, 2017

Category

Uncategorized
Oricine are zile în care nu este deloc productiv, se simte lipsit de energie şi fără chef de muncă.
Dar dacă te confrunţi foarte des cu această situaţie, este posibil ca unele lucruri din casa ta să fie vinovate pentru asta. Iată care sunt obiectele din locuinţă care te transformă fără să ştii într-o persoană leneşă:

Biroul dezordonat

Dacă tot amâni să faci ceea ce ai de făcut, biroul tău dezordonat ar putea fi unul dintre motive. Potrivit unei cercetări realizate la Universitatea din Princeton, dezordinea din jurul tău îţi distrage atenţia şi îţi forţează creierul să se concentreze asupra obiectelor împrăştiate în jur, nu asupra ceea ce ai de făcut. Iar tot acest proces te oboseşte fizic şi mental.

Pereţii albaştri

Motivul pentru care ar trebui să-ţi colorezi dormitorul în albastru este acelaşi pentru care nu ar trebui să ai această culoare pe pereţii din restul locuinţei. Un studiu realizat de o companie hotelieră a evidenţiat faptul că pereţii albaştri reduc ritmul cardiac şi te fac mai somnoros. Prin urmare, dacă vrei să fii mai productiv, evită această culoare în restul locuinţei şi mai ales în birou.

Setările termostatului

Studiile au evidenţiat că temperatura optimă pentru somn este una destul de mică, cuprinsă între 17 şi 20 de grade.Dacă îţi place o atmosferă mai răcoroasă în casă pe timpul zilei, este posibil să te simţi somnoros şi lipsit de energie pentru activităţile pe care trebuie să le realizezi.

Continuarea articolului pe: www.eva.ro

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT