Decoratiuni simpatice pentru o locuinta de familie

Date

October 20, 2016

Atunci când amenajezi o locuinta, trebuie sa te gândesti tot timpul la familia care va locui acolo. Locul în care traiesti poate afecta foarte mult relatiile interumane. De aceea este important ca într-o casa unde locuieste o familie totul sa fie adaptat acelei familii, cu specificul sau. Iata câteva exemple de decoratiuni simpatice pentru o casa a unei familii…

Un perete personalizat

Peretele personalizat poate însemna ca pe un zid sa fie desenat ceva manual, sa fie facut un grafitti sau sa fie lipit un autocolant personalizat cu dimensiuni mari. Autocolantul personalizat, la rândul sau, poate fi executat dupa o fotografie frumoasa si profesionala a familiei sau poate fi executat dupa un desen, o imagine sau o idee. Important este ca peretele acela va fi „sacrificat” pentru etalarea unei imagini ce va domina întreaga încapere si, deci, acea imagine trebuie aleasa cu grija.

Cinema acas?

Daca tie si familiei tale va place sa urmariti multe filme împreuna, atunci nu ar fi rau daca ai amenaja livingul în asa fel încât sa îl puteti transforma ocazional în cinema. Va trebui sa ai suficiente fotolii pentru toata lumea, sa alegi cu grija corpurile de iluminat ca, pe lânga lumina generala, sa existe câteva spoturi luminoase care vor fi aprinse pentru a crea acea lumina slaba necesara unei seri de film în familie. Si, desigur, va trebui sa ai un perete complet alb unde sa proiectezi filmul sau un televizor cu un ecran imens.

În jurul lumii

Daca specificul familiei este sa calatoriti împreuna, atunci acest lucru trebuie pus în valoare. În loc sa cumparati magneti de frigider din locurile vizitate, veti alege cei mai frumosi magneti pentru a-i pune… pe un perete. Da, pe un perete unde ati fixat o tabla mare pe care este desenata o harta. Si pentru fiecare loc vizitat se va adauga câte un magnet pe harta.

Cititi restul articolului pe dezvoltatorimobiliar.ro

RELATED POSTS