Ce culori se poarta in 2017?

Date

October 20, 2016

De la an la an tendintele in materie de Home Design se tot schimba. Se pare ca anul 2017 vine cu idei inovative gata de pus în practica. Noi va oferim idei pentru a amenaja livingul asa cum va doriti.

Tendinte 2017

Natura are un cuvânt de zis când vine vorba de design interior, deoarece tendintele anului 2017 pun accentul pe valori umane si prospetime. Anul 2017 aduce zece culori diferite dar una este cea mai reprezentativa. Nuantele care se regasesc sunt: nuante de albastru, verde pastel si o serie de tonuri calde, intre roz pal si rosu puternic. Inspiratia vine vin prospetimea aerului de munte si din caldura soarelui.

Culorile sunt calde, luminoase, vii, aprinse, dar linistitoare în acelasi timp. Primavara proaspata si vie este principala sursa de inspiratie.

Natura vesela

Primavara aduce cu ea copaci verzi si bogati, flori vesele, ape limpezi si un soare care arde timid. Chiar daca acest anotimp aduce o paleta larga de culori, una singura este în prim-plan si anume Pink Yarrow, deoarece în luna ianuarie a anului 2017 se decide daca aceasta este castigatoare. Este vorba despre o combinatie intre galben si roz, o culoare festiva inspirata din natura.

Idei pentru living

Daca anul 2016 a venit cu roz si albastru ca inspiratie pentru specialistii in design interior, se pare ca in anul 2017 vom avea o singura nuanta si anume Pink Yarrow. Aceasta nuanta este perfecta pentru living.

Cititi restul articolului pe dezvoltatorimobiliar.ro

RELATED POSTS