Alege canapeaua potrivita pentru living

Date

October 20, 2016

Când vine vorba de amenajarea livingului, canapeaua este piesa centrala a acestei încaperi. Canapeaua trebuie aleasa cu grija pentru a se potrivi cu întreg decorul. Aceasta este folosita de toti membrii unei familii mai ales când vizionati un film. Pentru confortul tuturor celor din casa, trebuie sa alegeti canapeaua perfecta pentru locuinta voastra. Astazi va oferim sfaturi pentru a alege canapeaua pentru living.

Modele si culori

Alegerea canapelei se transforma de cele mai multe ori într-o provocare, deoarece sunt foarte multe modele si culori. Parca toate va plac si toate se potrivesc, dar una singura este potrivita pentru living. Tineti cont de culoarea canapelei. Sfatul specialistilor este sa alegeti culori cât mai neutre. Culorile neutre se asorteaza mult mai usor cu alte tonuri de culoare, mai ales daca doriti sa asortati canapeaua cu perdelele, cu covorul sau cu pernele. Daca totusi va plac culorile tari, încercati sa nu mai adaugati alte culori puternice. Este suficient sa aveti canapeaua colorata în living. Optati pentru nuante de bej, alb sau galben pai pentru perdele si covor.

Cât despre model, puteti alege o canapea cu mânere detasabile sau cu mânere fixe. Mai mult, tineti cont de calitatea stofei din care este realizata tapiseria. Puteti alege o canapea din piele ecologica. Chiar daca este din piele ecologica sau din material textil, alegeti o canapea rezistenta si bine confectionata. Mai mult decât atât, alegeti o canapea care se poate curata usor, deoarece este o achizitie pentru viitor.

Cititi restul articolului pe dezvoltatorimobiliar.ro

RELATED POSTS