ENGLISH

Idei de nota 10 pentru amenajarea bucatariei

Cand vine vorba de bucatarii mici, sugestiile de amenajare tind sa se fixeze in cateva tipare devenite stereotipe: mobila alba, inghesuita, lipsa culorilor…Ei bine, vom vedea ca si bucatariile mici pot fi amenajate ca la carte, fara sa fie nevoie sa compromiti nici designul, nici functionalitatea.

Cel mai adesea, spatiile de bucatarie mici sunt amenajate in linie dreapta, cu electrocasnicele pe o parte si spatiul de luat masa pe latura opusa. Este un tip de amenajare foarte practic, iar combinatiile posibile de culori, materiale si contraste este practic infinit. Mai jos, o amenajare extrem de reusita folosind un fundal pastelat si mobila intr-o combinatie de culori interesanta.

Asa cum spuneam, chiar daca – sau mai ales pentru ca – spatiul e mic, asta nu inseamna ca nu poti sa te joci cu culorile. Liniile orizontale formate prin alaturarea a doua culori contrastante subliniaza adancimea camerei si poate avantaja un spatiu mic.

Bucatariile in L pot fi adaptate pentru a se integra perfect intr-o camera de dimensiuni reduse. Dispunerea electrocasnicelor si a corpurilor de mobilier face bucataria extrem de practica si estetica in acelasi timp. Numarul de spatii de depozitare e suficient, iar camera nu pare sufocata de mobila, asa cum se intampla de multe ori in cazul bucatariilor mici.

Restul articolului pe: kiwistudio.ro