ENGLISH

Inspiratie pentru amenajarea unui dormitor premium!

Va plac amenajarile interioare de calitate? Sunteti genul de om mai pretentios din fire, cand vine vorba de amenajarea dormitorului? In cazul in care raspunsul la intrebarile de mai sus este afirmativ va prezentam mai jos o colectie de modele de dormitoare, 12 la numar, care va vor insenina privirea. Imaginile sunt selectate din imensa galerie cu fotografii dormitoare de pe site, deci daca doriti sa vedeti si mai multe sugestii va recomandam sa aruncati un ochi aici.

Da, finisajele de calitate inca mai exista in dormitor. In anul 2016 se constata o cerere tot mai mare pentru dormitoare moderne dar construite si decorate ireprosabil. Nu doar calitatea finisajelor peretilor(vezi moda anilor anteriori) se ia in calcul cand vorbim de un dormitor fara cusur, ci se pune accentul si pe calitatea mobilierului si a ornamentelor si a accesoriilor indispensabile. Remarcam cu bucurie ca elemente ca tapetul, stucco, candelabrele si culorile inchise sunt folosite din ce in ce mai mult cand se face o amenajare de dormitor.

Referitor la culorile si combinatiile de culori folosite in amenajarea dormitorului in 2016 putem spune ca se poarta combinatiile clasice, deja consacrate, dar si combinatiile indraznete de culori care nu prea au fost vazute in dormitor.

Iata si imaginile mult asteptate cu modele de dormitoare amenajate perfect, zicem noi. Speram ca veti gasi dormitorul mult dorit printre acestea.

Citeste restul articolului pe: ideiamenajari.ro