6 moduri de a gresi amenajarea dormitorului

Date

March 14, 2016

Fara indoiala, amenajarea dormitorului este un lucru important si trebuiesc respectate o multime de criterii pentru a nu gresi. De multe ori se intampla sa faceti amenajarea bine dar sa scapati din ochi cateva aspecte care, intr-un final, va vor darama visul de a avea un dormitor perfect. Daca aveti timp de vazut poze interesante cu dormitoare puteti vedea cateva aici. Mai departe va vom spune cele mai intalnite moduri de a rata amenajarea dormitorului.

Greseli in amenajarea dormitorului.

Zugravirea defectuasa a peretilor si tavanului. In functie de cat de vechi este dormitorul trebuie sa tineti cont de faptul ca peretii trebuie sa fie perfecti in momentul finalizarii. Niciodata nu veti gasi perfectiunea dar trebuie sa tindeti spre ea, mai ales ca lumina naturala si artificiala va fi din belsug. Iar lumina scoate in evidenta orice imperfectiune.

Chiar daca in vechiul dormitor aveti cateva fisuri si colturile sunt un pic rotunde, nu va hazardati sa faceti doar cateva reparatii cu plasa din fibra de sticla si glet. Nu. Razuiti, amorsati si gletuiti pe de-a-intregul. Si armati peretii cu plasa din fibra de sticla. Si spuneti-i mesterului sa foloseasca o gletiera mare pentru a obtine peretii cat mai plani.

O pardoseala imperfecta. Da, sapa este turnata bine de meseriasii avuti la renovarea anterioara si parchetul se va aseza de minune. Oare ? Orice lucrare isi modifica forma in timp si daca sapa este veche este posibil sa se fi denivelat. Va recomandam sa turnati inainte un strat cat de fin de sapa autonivelanta. Astfel, pardoseala de sub parchet va fi foarte stabila si durabila in acelasi timp.

Colturi interioare si exterioare denivelate. In termeni de mester acestea se numesc ornite (cele interioare ) si spaleti ( cele exterioare ). Desi gletul se da in trei straturi, de regula, pentru a avea aceste colturi perfecte este nevoie sa se revina poate de mai multe ori. Primul lucru vizibil de catre oricine intra intr-o camera aceste ornite si colturi. Pe deasupra, glafurile de la usi si ferestre trebuie sa fie in vinclu si foarte drepte.

Prize si intrerupatoare montate dupa ureche. Cand faceti instalatia electrica trebuie sa ganditi bine consumatorii si sa asezati prizele si intrerupatoarele in locuri accesibile. Cred ca sunteti scarbiti de prelungitoare si intrerupatoare plasate desupra capului sau dupa usa.

Restul articolului pe: ideiamenajari.ro

RELATED POSTS