Ordine in dezordine

Date

March 4, 2016

Sunt dezordonata! Martursesc public, deci NU aruncati cu rosii! Iau un lucru dintr-un loc si nu-l mai pun la loc. Poa’ sa ma pice cu ceara! Asa ca imi plac spatiile organizate intelept. Genul ala de loc unde si daca vrei si n-ai cum sa le ratacesti. Am cautat cateva idei utile care duca la o casa mai usor de gestionat.

1. Sertarul cu bunatati – Cand intra Zeiceasca in bucatarie, e jale. Nu stiu unde e faina, sarea, le iau, le pun, le zapacesc. Cand o sa am o casa mare, cu o bucatarie spatioasa…asta cred ca este cea mai bun solutie. Fiecare produs in cutia lui si toate in sertar! Urasc sa vad borcane si pungulite peste tot. Vreti un biscuit?

2. Suport incastrat pentru hartie – Cine a inventat rola de hartie din bucatarie, sa-i dea Dumnezeu sanatate! Si ca sa nu o mai dau pe jos si sa se insire in toata bucatarie, iata o idee care imi suna bine.

3. Spatii speciale – Inainte sa comanzi mobila e bucatarie, fa un calcul. Gandeste cateva spatii pentru paine, legume, lucruri pe care le folosesti des si totusi vrei sa fie protejate si sa ramana proaspete. Mie mi se pare o idee excelenta!

4. Tocator special – Uite cat este de simplu. Nu mai trebuie sa faci manevre suplimentare atunci cand gatesti. Tai rosiile si resturile se duc rapid la gunoi. Vezi sa nu arunci rosiile… din greseala!

Restul articolului il regasiti pe: emmazeicescu.ro

RELATED POSTS