Masuta de cafea, vedeta living-ului

Date

March 4, 2016

Un living fara o masuta de cafea este ca un trup fara inima, motiv pentru care aceasta piesa de mobilier nu ar trebui sa-ti lipseasca din camera de zi. Istoria masutei de cafea este veche de aproape 3 secole, insa la inceput era folosita pe post de suport pentru cestile cu ceai.
Cu timpul, masutele de cafea au trecut prin mai multe schimbari, fiind disponibile in prezent in mii de modele diferite.
Indiferent ce fel de masuta de cafea ai, pune-o in evidenta cu ajutorul decoratiunilor si o vei transforma in vedeta livingului tau.

1. Decoreaza masuta cu vaze transparente si boluri din lemn
Dincolo de rolul functional, acela de a “gazdui” cestile cu cafea cand vin musafirii, masuta de cafea joaca si un important rol estetic. Amplasata adesea in fata unei canapele sau a fotoliilor, masuta de cafea devine un punct central in living si merita sa fie decorata in asa fel incat toata lumea sa se uite la ea.
Designerul de interioare Robert Stilin iti propune sa asezi pe masuta de cafea cateva elemente simple, cum ar fi boluri din lemn pentru potpourri si o vaza transparenta umpluta cu pietricele.

2. Lumineaza masuta de cafea cu un felinar
Un felinar asezat pe o masuta de cafea este cu siguranta un lucru inedit. Designerii spun ca un astfel de ornament te duce cu gandul la noptile calduroase de vara, in care stai afara la lumina felinarului si asculti cantecul greierilor.
Daca ai o masa de cafea din ratan sau nuiele, felinarul se va potrivi cu atat mai bine.

Restul articolului pe: ele.ro

RELATED POSTS