Idei pentru amenajarea holului

Date

March 4, 2016

Daca stai intr-o casa cu un spatiu de intrare ofertant, amenajarea lui poate capata o amploare destul de mare, insa nu pune la fel de multe probleme ca un hol mic. In cazul unui apartament decomandat, cum sunt majoritatea celor din Romania, holul este destul de generos si, daca nu apelezi la serviciile unui decorator, poti alege din magazine piese de mobilier cu destinatia hol fara sa-ti faci prea multe griji.

Insa, in ultima vreme, in multe apartamente noi proiectantii au renuntat la zona de intrare, iar proprietarii caselor nou construite isi doresc sa intre direct in living. Pentru situatiile in care spatiul nu beneficiaza de acest loc de intrare, avem cateva sugestii care iti vin in ajutor.

· In primul rand, e bine de stiut ca holul de intrare, care unora le pare inutil, nu este doar zona pentru cuier. In functie de conformare, el poate fi un spatiu esential de distributie a circulatiilor sau, mai ales in cazul caselor, are rol de camera – tampon care actioneaza ca intermediar intre temperatura din casa si cea de afara, reduce praful care vine din exterior, etc.

· Este foarte usor sa se creeze dezordine in hol si de multe ori nu i se da multa atentie in amenajare. Totusi, este primul spatiu pe care il vad musafirii tai si contribuie la impresia pe care si-o formeaza despre tine si locuinta ta.

Restul articolului pe: casamea.ro

RELATED POSTS