7 lucruri pe care sa nu le tii niciodata in baie

Date

March 4, 2016

Dupa dormitor, baia este incaperea care se transforma intr-un spatiu de rasfat si relaxare pentru tine. Insa, in ciuda acestui fapt, depozitarea unor obiecte de ingrijire personala in acest spatiu nu este chiar cea mai buna idee. Iata ce ar trebui sa nu se pastreze niciodata in camera de baie!

1. Obiecte electrice
Sunt foarte putine aparate electrice pre care sa le poti tine in siguranta in camera de baie. De obicei, acestea au o protectie suplimentara la umezeala astfel incat sa te fereasca de riscul de electrocutare.
Dar, dupa cum stii, paza buna trece primejdia rea! Nu aduce in incaparea de baie aparate electrice alimentate direct de la prize: radiatoare, radio-casetofoane sau uscatoare de par care nu sunt construite special in acest scop.
De asemenea, iPod-urile si alte gadgeturi digitale se pot deteriora rapid intr-un mediu umed. Daca tot doresti sa creezi atmosfera placuta in camera de baie cauta echipamente construite special pentru astfel de spatii umede si cu temperatura variabila.

2. Aparate de ras
Pare ciudat, dar, intr-adevar, un aparat de ras, fie el electric sau clasic, nu ar trebui sa stea in baie. Umezeala poate afecta calitatea lamelor metalice si te expune riscului unor infectii nedorite si extrem de periculoase. Pastreaza aparatul tau de ras si rezervele acestuia intr-un spatiu uscat si cu o temperatura medie constanta.

3. Bijuterii
Este adevarat ca orice intrare la dus sau in cada te face sa scoti automat bijuteriile pe care le porti frecvent. Baia nu este insa cel mai bun loc in care sa te gandesti sa lasi prea mult timp accesoriile. Umezeala din aer accelereaza procesul de oxidare al acestora, iar in timp chiar si cele mai stralucitoare podoabe vor capata un aspect neplacut.

Citeste mai mult pe: casa.acasa.ro

RELATED POSTS