Amenajarea spatiului de la picioarele patului din dormitor

Date

February 24, 2016

Cata lume se gandeste la zona de la picioarele patului atunci cand se implica in amenajarea dormitorului? Nu am un raspuns exact la aceasta intrebare, insa pot spune ca, personal, cunosc prea putine persoane preocupate de decorarea acelui spatiu.

1. O bancuta tapitata sau din lemn
Inainte de toate, hai sa vedem de ce si-ar dori cineva sa aseze o piesa de mobilier la picioarele patului din dormitor. Cred ca principalul motiv ar fi obtinerea unui extra spatiu de depozitare. Uite, mie, de pilda, mi-ar fi foarte utila o bancuta pe care sa pot pune cuvertura pe care o iau de pe pat in fiecare seara, inainte de culcare. Si cred ca as folosi-o si pentru hainele de zi.

2. Masute sau console decorative
O alta idee interesanta, utila daca iti place sa-ti infrumusetezi casa cu flori proaspete, mici decoratiuni sau fotografii de familie inramate, este asezarea unei masute la picioarele patului din dormitor. Desigur ca masuta trebuie sa aiba un design delicat, sa nu fie mult prea inalta in raport cu patul, mai ales daca iti place sa privesti televizorul inainte de culcare, iar acesta se afla pe peretele opus patului.

3. Etajere pentru carti
Daca te numeri printre cei pasionati de lectura si care adora sa adoarma citind o carte, s-ar putea sa-ti placa ideea de a aseza la picioarele patului o etajera pentru carti. In acest fel vei putea avea aproape romanele preferate, pentru a le putea rasfoi de cate ori vei simti nevoia. Aceeasi etajera poate fi folosita si pentru organizarea si depozitarea revistelor sau pentru expunerea catorva mici decoratiuni. In camera copilului o astfel de etajera aezata la picioarele patului poate fi folosita pentru depozitarea jucariilor si jocurilor preferate.

Restul articolului pe: casadex.ro

RELATED POSTS