Accesorii pentru un dressing organizat

Date

February 24, 2016

Dressing-ul de vis al oricarei femei: Cum il poti avea chiar tu!

Un dressing bine pus la punct este ca si cum ai avea un boutique privat, numai al tau, de care sa te bucuri in fiecare zi. Acesta iti determina personalitatea vestimentara cotidiana si este o solutie ideala pentru un stil fashion organizat.

Dressing-ul este camera ideala si intruchipeaza perfectiunea si desavarsirea pentru multe femei. Este, de altfel, si un ideal relativ. Reprezinta un mod inedit de a iti tine in perfecta ordine garderoba, hainele si chiar viata.

Atunci cand dressingul este inclus in dormitor poate sa ofere un aer romantic sau unul elegant. Daca este independent, intr-o alta camera, culoarea alb este perfecta. Alaturi de o buna iluminare, atat naturala cat si artificiala, faciliteaza selectia hainelor. Ambele imbinate intr-o maniera optima vor scoate in evidenta orice decidem sa plasam in camera.

Sifonierele, rafturile si stativele incorporate sunt definitorii pentru un dressing si pentru incaperile mici unde vrem sa economisim spatiu (dar nu numai). Un “armoire” (sfionierul frantuzesc) alaturat acestora va mari impactul estetic vizual.

Pentru usile sistemelor de depozitare avem trei optiuni: sticla transparenta, oglinda sau lemn. Ele se pot combina in functie de luminozitate sau de preferinte.

Pentru dressing-ul inclus in cadrul dormitorului putem sa “sacrificam” un perete sau o debara. Oglinzile pe usile dressingului vor mari optic camera si uneori lipsa sifonierului deschide perspectiva. Putem sa separam hainele de restul zonei si printr-o perdea dintr-un material bogat (saten, dantela sau matase) sustinuta de o draperie somptuoasa.

Vezi restul articolului pe: feminis.ro

RELATED POSTS