Biblioteca din casa. Cateva sfaturi

Date

February 17, 2016

Biblioteca din casa este una din piesele de rezistenta din casa. Biblioteca din casa ofera echilibru casei, caldura si o personalizeaza asa cum nici un alt element de decor din casa nu o poate face. Dincolo de carti, care sunt elementul principal si esential pentru biblioteca din casa, ca piesa de mobilier, biblioteca poate sa fie locul perfect pentru alte elemente de la fotografii, la bibelouri, de la cutii pana la sisteme audio si video. Bibliotecile pot fi accesorizate cu tablouri, lampi sau scari (daca biblioteca este inalta).

Cert este ca biblioteca din casa trebuie sa se integreze si sa faca corp comun cu toate celelalte detalii de decor si cu toate elementele de arhitectura din casa. Biblioteca din casa poate sa fie organizata intr-o camera specila destinata acestui scop, dar situatia este din ce in ce mai rar intalnita. Cel mai des biblioteca din casa se afla in camera de zi sau in camera destinata pentru a fi biroul de acasa.

Aici vine prima recomandare si primul sfat. Biblioteca din casa poate sa fie amenajata in orice colt din casa.

Fiecare apartament este organziat altfel, iar fiecare familie are nevoile si organizarea ei. In plus fiecare familie are obiceiurile ei.

Fideli principiului ca o casa trebuie sa fie organizata pentru a raspunde necesitatilor reale ale familiei si nu cutumelor si traditiilor, biblioteca din casa se poate amenaja in mai multe locuri in casa, utilizand la maximum orice spatiu.

Biblioteca din casa poate fi amenajata pe unul din peretii din hol, mai ales in cazul apartamentelor cu holuri lungi si inguste, rezervate exclusiv trecerii. O biblioteca nu incomodeaza, dar decoreaza, imbraca si personalizeaza spatiul. Adauga spoturi de lumina in tavan pentru a pune in valoare biblioteca si alege o varainta de biblioteca perfect regulata si simetrica.

Continuarea pe : www.casa-gradina.ro

RELATED POSTS