Zece greseli in amenajari interioare

Date

February 9, 2016

Nu trebuie sa fi un expert pentru a putea crea casa visurilor tale, dar cu siguranta te vei simti ca un designer profesionist daca vei reusi sa eviti aceste zece greseli, care din pacate apar foarte frecvent. A invata din greseli este cheia de a obtine un design interior de succes. Dar de ce sa le faci chiar tu? Mai bine invata sa le eviti pe ale altora si cu planificare si grija deosebita rezultatele vor fi spectaculoase.

1. A nu folosi oglinzi
Oglinzile sunt de multe ori subevaluate. Atunci cand folosim oglinzi camerele par mult mai spatioase. In lipsa lor sau a ferestrelor te vei simti inchis ca intr-o cutie, asa ca nu ezita sa atarni una sau doua oglinzi decorative pe peretii casei tale. Fii creativ! Poti sa gasesti numeroase oglinzi in forme si dimensiuni diferite daca vei cauta in magazinele din orasul tau. Nu numai ca incaperea va parea mai mare, dar vei obtine si un surplus de stralucire prin reflexia luminii.

2. A atarna tablourile prea sus pe perete
Locul unde iti vei amplasa colectia de fotografii sau de opere de arta este alegerea ta. Fiecare este liber sa faca o alegere. Totusi, tine minte cat de inalti vor fi oamenii care se vor uita la ele. Daca le vei pune prea jos, atunci vizitatorii tai vor pleca de la tine cu dureri de spate, iar daca le vei atrana undeva prea sus, nici macar nu se vor mai obosi sa le admire. Modul in care aranjezi fotografiile sau tablourile infuenteaza si modul in care vor fi perceputi peretii. Astfel, in functie de amplasament, ei vor parea mai inalti sau mai scunzi. Trebuie sa eviti senzatia ca tavanul sta sa iti cada in cap!

Restul articolului il puteti gasi pe: http://amenajari-decoratiuni-interioare.com/

RELATED POSTS