ENGLISH

O casa moderna in stilul scandinav (partea a 2a – mobila)

Stilul scandinav are trei mari caracteristici: functionalitatea, simplitatea si frumusetea. Desi mobila este foarte minimalista, in designul ei sunt incorporate elegant linii subtiri, care o ajuta sa ii ofere caminului un aer primitor.

Ca majoritatea stilurilor, stilul scandinav nu reprezinta un singur look. Este un stil care a evoluat dealungul anilor, avand foarte multe surse de inspiratie.

Incepand cu decoratiunile rustice si terminand cu cele contemporane, stilul scandinav poate fi adaptat pentru orice camin.

O camera mobilata in stilul scandinav trebuie intotdeauna sa lase impresia de fresh si simplu, predominand in mod special culorile neutre. In general ele trebuie alese in functie de lumina de care dispune casa, in asa fel incat zonele mai indepartate de geamuri sa poata fi luminate cu usurinta, pentru a evita crearea unui dezechilibru in contrastul camerei.

Orice ati face, nu aglomerati casa cu mobila, chiar daca ea se potriveste stilului scandinav. Dupa cum am spus si mai sus, una din caracteristicile importante ale acestui stil este simplitatea.

Mai jos aveti o galerie cu locatii mobilate in stil scandinav, de unde va puteti inspira atunci cand doriti sa va decorati caminul.